Despre VTS

Stiri

16.10.2012

Vizita romaneasca in Centrul Logistic din Polonia

Pe 28 Septembrie, de la Aeroportul din Varsovia, invitatii au mers  catre Depozitul VTS care i-a impresionat prin dimenisuni, organizare si calitate. Seminarul sustinut de colegul nostru, Cyprian Estemberg a raspuns tuturor intrebarilor ridicate de clientii VTS. Participantii au avut ocazia sa afle mai multe despre parametrii echipamentelor disponibile si pe piata din Romania. Dupa seminar am inceput partea mai putin formala a vizitei in Varsovia.

Seara, oaspetii nostri au vizitat cateva obiective turistice, insotiti fiind de un ghid, care le-a impartasit parte din istoria capitalei Poloniei. Oaspetii nostri au vizitat, printer altele, Centrul vechi al Varsoviei si Castelul Regal. Dupa o plimbare plina de istorie, s-au bucurat de o cina traditional poloneza la restaurantul “Ale Gloria”, restaurant ce apartine renumitului restaurator polonez Magda Gessler.

Ziua urmatoare a fost dedicata culturii Poloneze, clientii vizitand Palatul Wilanow, langa Varsovia. Oaspetii nostri au cunoscut istoria interesanta a Palatului si, datorita vremii prietenoase, s-au plimbat prin gradinile parcului ce inconjoara Palatul.

Dupa aceasta excursie VIP, clientii VTS s-au intors in Bucuresti, de unde am primit multe comentarii pozitive, nu numai din punct de vedere al Centrului Logistic, dar si din punct de vedere al organizarii evenimenului.

eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn