Despre VTS

Stiri

30.09.2013

VTS Group pe piata din Asia Centrala

VTS Group, unul dintre liderii mondiali in industria HVAC, creste in mod dynamic pe pietele din Asia Centrala. In present, centralele de tratare aer, VENTUS, sunt disponibile in mai multe tari din Asia Centrala, inclusiv Armenia, Azerbaidjan, Uzbekistan și Georgia, extinderea catre Mongolia si Turkmenistan fiind planificata pana la finalul anului in curs.

„Privind rapoartele si analizele interne, produsele VTS ofera un raport calitate/pret extrem de satisfacator pentru clientii nostri. Cu toate acestea, suntem in continua promovare a produselor noastre si consolidare a imaginii VTS pe aceasta piata. Prin urmare, pe langa oferta atractiva de produse, beneficiile suplimentare oferite de VTS: garantie, termen de livrare rapid, certificari ce confirma calitatea superioara a produselor (TUV, ISO, Eurovent), cladirile de referinta pe care le puteti gasi la nivel mondial, toate joaca un rol important in procesul de vanzare”
- spune Zbigniew Gawliński, Corporate Business Development Manager.

Printre proiectele de succes ale VTS pe piata din Asia Centrala, sunt de mentionat Dalma Garden Mall (cel mai mare centru comercial din Armenia) si Liceul Avedisian. (campusul studentesc din Erevan).

vts_group_on_central_asian__markets_foto_1_400 vts_group_on_central_asian_markets_foto_2_400


„In Septembrie, planificam lansarea pe piata din Mongolia. Ne asteptam ca, in scurt timp, sa avem aceiasi parteneri de succes si incredere prin care sa introducem o calitate complet noua si superioasa in industria produselor HVAC, ca si in cazul tarilor din Asia Centrala unde deja am atins acest obiectiv”-
continua Zbigniew Gawliński.

eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn