Despre VTS

Stiri

29.02.2016

Succesul VTS Americia Inc la cel mai mare târg din lume în sectorul HVAC - AHR EXPO 2016

Pentru a doua oară firma VTS și-a prezentat oferta de produse actuale la cel mai mare târg din lume al industriei HVAC - AHP EXPO 2016 în Orlando , în Florida. Un stand modern, care prezintă un produs pilot al VTS - unitate centrală de tratare a aerului American VENTUS 2016 a atras o mulțime de vizitatori . După cum se prevede în strategia de dezvoltare globală a participării grupului VTS la târg este un alt pas în construirea unei poziții de lider mondial în sectorul HVAC .

O altă ediție a celui mai mare târg din lume de piață HVAC - AHR EXPO 2016 organizat din 1930 a avut loc in 25-27 în Orlando 2016 luna ianuarie , în Florida . Mai mult de 60 000 de oameni din întreaga lume au vizitat Orange County Convention Center și au devenit familiarizati cu oferta curentă expusa pe standuri ale celor mai importante companii din acest sector .

 " Târgul AHR este o oportunitate perfectă de a arăta dezvoltarea consecventă a companiei VTS . Peste 25 de ani de experiență pe piețele europene, din Asia și Orientul Apropiat a dus la crearea unui produs inovator , perfect adaptat cerințelor restrictive ale pieței americane . Prezența aici ne aduce mai aproape de o poziție de lider mondial în industria HVAC . Odată cu utilizarea de tehnologii inovatoare în domeniul cercetării de proiect , producție și logistică , oferim clienților noștri o ofertă de produs tehnic avansat în același timp un preț foarte atractiv și fără rival a termenele de executare a ordinelor . Prin centrul de producție modernă și logistică , care se afla in Atlanta executam comenzile clienților din întreaga zonă a Americii de Nord într- un termen mediu de 7 zile . Acesta este avantajul nostru competitiv incontestabil , care ne permite să fim mereu cu un pas mai in fata în fiecare loc din lume " - spune CEO al VTS Group Hanna Siek - Zagorska .

 
Prima zi a târgului sa încheiat pentru VTS cu un eveniment organizat într -un restaurant Tommy Bahama, timp in care este răsplătit cel mai bun partener de afaceri - " REP anului 2015 " - compania Northrich din Ohio, apreciind întreaga cooperare . Premiul a fost colectat de Mike Goetz , CEO al companiei .

 In a doua zi VTS a înregistrat cel mai mare număr de vizite pe site-ul de http://www.ahrexpo.com/dintre toti expozanții . De asemenea, persoanele care reprezintă reviste sectoriale și portaluri web au demonstrat un interes enorm în standul VTS adică de Control Engineer sau Energy Business . Pentru membrii personalului VTS a fost o zi a numeroase interviuri . Deja astăzi unul dintre ele poate fi vizionat pe portalul : ProudGreenBuilding.com la adresa : http://www.proudgreenbuilding.com/videos/video-2/ ) .

Cea de a treia și ultima zi a târgului a fost plină de întâlniri cu studenți, cadre didactice și oameni din afara sectorului , care au vizitat standul excepțional al VTS cu mare interes .

 

" O formă pură a standului a cărui parte centrală a fost ocupată de un dispozitiv expus : VENTUS AVS -100 a atras numeroși specialiști din industria HVAC . Practic, toate persoanele cu care am vorbit au subliniat înalta calitate a produsului prezentat . De asemenea, ei au fost atenti la caracteristica pieței americane , construcția solidă și durabilitatea componentelor aplicate . Tehnologia modernă , ​​autentificată de toate certificatele cerute pe piața americană , a atras , de asemenea, numeroși reprezentanți ai companiilor competitive, la standul nostru . Ne-au felicitat pentru proiectarea standului și au apreciat produsul în sine, precum și rezultate vizibile deja realizate de noi în construirea brandului VTS pe teritoriul Americii de Nord . "- Spune Maciej Grzegowski , CEO al VTS America Inc.

 

 

Dupa targul de succes, compania planifică o altă ediție - AHR EXPO Las Vegas 2017.

eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn