Despre VTS

Stiri

08.04.2016

Piese de service pentru unitățile VENTUS disponibile acum în VTS eShopÎn luna martie, VTS a introdus pentru noua categorie de produse in magazin on-line sub formă de filtre de tratare a aerului pentru VENTUS. Acesta este încă un pas spre dezvoltarea platformei de e-commerce a brand-ului.

VTS tocmai a finalizat lucrări de punere în aplicare și teste pentru a doua parte a eShop STI care se axează pe platformă de servicii pentru unitățile de tratare a aerului. Oferta actuală, care este constituita dintr-un portofoliu complet al brandului VTS EUROHEAT, a fost extinsa la consumabile pentru dispozitivele VENTUS, mai întâi sub formă de filtre.

Noi oferim două tipuri de filtre: filtre cu saci și plate pentru VENTUS VS 10 ÷ 650 VS unități de tratare a aerului. Mărimea și numărul de filtre depinde de dimensiunea unității de tratare a aerului în sine.

Prin navigari clare și fine utilizatorii de filtrare vor găsi produse la prețuri cu adevărat atractive. Pentru a putea începe cumpărăturile, trebuie doar să selectați piața țintă și categoria de produse dorite.

Următorul pas va fi introducerea de produse de automatizare si piese de schimb pentru unitățile de tratare a aerului. Pentru funcționalitatea îmbunătățită a eShop vizitati eshop.vtsgroup.com. Bucurați-vă de cumpărături.

eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn