Despre VTS

Stiri

01.10.2013

PRIVESTE CU CALDURA LA NOUL MODEL VOLCANO MINI

A sosit timpul revolutionarii gandirii referitoare la aeroterme. Incepand cu luna Octombrie, fiti pregatiti pentru lansarea pe piata a noului VOLCANO mini – primul echipament  VTS Euroheat in carcasa inovativa, de polypropylena cu panouri interschimbabile, echipament care nu este doar robust si rezistent la defecte mecanice dar, de asemenea, se potriveste bine cerintelor incintelor de capacitate redusa. Excelenta and simplitate sunt cele doua caracteristici care prevad succesul enorm al acestui echipament!

volcano_mini_ii1_400

De peste 24 de ani, Grupul VTS a implementat strategia sa pe termen lung prin oferirea solutiilor simple si eficiente, usor de utilizat, cu excelenti parametri. Fiind lider de piata incontestabil in Polonia si jucator principal pe pietele straine, face un pas indraznet inainte si se deschide nevoilor noilor segmente, extinzandu-si gama de produse.

Strategia VTS a pus bazele unei idei de extindere a familiei de produse cu o noua aeroterma – VOLCANO mini. Acest echipament, datorita caracteriticilor sale unice, va revolutiona segmentul de piata al proiectelor mici, locale, unde puterea de incalzire solicitata este intre 3-20 kW.

VOLCANO mini este o aeroterma extrem de durabila si robusta avand carcasa din Polypropylena Expandata, care garanteaza plasticitatea, rezistenta la defecte mecanice si asigura “memoria formei”. Design inovativ, caracteristic brand-ului VTS Euroheat, a fost implementat in VOLCANO MINI dar acestui nou model i-au fost adaugate panouri exterioare suplimentare in trei combinatii de culori: auriul clasic al familiei VOLCANO, argintiu si gri rosu cu raze gri. In plus, o consola a fost adaugata ca echipament standard, pentru a facilita instalarea rapida si comoda a aerotermei.

Design-ul inovativ se imbina perfect cu parametrii tehnici ai aerotermei, plaja larga de functionalitate si folosinta si, de asemenea, si subsansamblele folosite. Carcasa imbunatatita asigura distributia ideala a fluxului de aer pe schimbatorul de caldura. In plus, folosirea palelor mai subtiri de directionare a aerului cu rezistenta redusa la fluxul de aer garanteaza o distributie mai buna a aerului. Mult mai usoara, carcasa elastica, dimensiunile compacte si functionarea silentioasa vor face VOLCANO mini fara rival in aceasta categorie de produs.

Pretul fara competitie, garantia pe viata a carcasei si disponibilitatea imediata vor fi factorii decisivi in alegerea aerotermei optime, de aceea VOLCANO mini va deveni parte integranta a numeroase sisteme de incalzire.

Priviti cu caldura la noul model VOLCANO mini pe canalul YOUTUBE si descoperiti de ce VOLCANO mini este mai mult decat o simpla aeroterma.
eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn