Despre VTS

Stiri

26.05.2014

NOUL CONTROLLER HMI VR DE LA VTS EUROHEAT - CONFORT LA INDEMANA TA

VTS Euroheat a schimbat complet nivelul de confort al unitatilor de control. Toate acestea, datorita noului, inteligent CONTROLLER HMI VR cu functie BMS. Acum, controlul deplin si confortul sunt la indemana ta!

Incepand cu 1 Iunie, noile sisteme de control si automatizare vor fi disponibile in oferta VTS Euroheat. Datorita lor, configurarea sistemului BMS va fi intuitiva si facila. CONTROLLER-ul HMI VR cu semnal 0-10V, senzor de camera NTC si regulator de viteza ARWE3.0 (1-10V), alcatuiesc un set unic de control complet al conditiilor de incalzire intr-o incapere.

CONTROLLER-ul HMI VR este componenta principala a sistemului ce controleaza debitul ventilatorului cu semnal 0-10V in modul auto/manual (in functie de volumul incaperii). Inlesneste setarea a doua intervale de incalzire la 24h sau functionare continua pe functia de incalzire sau racire.


Regulatorul de viteza ARWE3.0 (0-10V) ofera cinci trepte de reglaj al functionarii echipamentului si senzorul de temperatura NTC ofera posibilitatea setarii conditiilor optime in incaperea in cauza, in timp ce controller-ul este montat in alta incapere. Selectarea automata a treptei de viteza a ventilatorului in functie de temperatura, posibilitatea programarii calendaristice in sistem "5+1+1", integrarea a opt unitati Volcano, garantarea incalzirii sau racirii optime, sau functia anti-inghet - sunt doar cateva din beneficiile pe care noile sisteme VTS Euroheat de control si automatizare le ofera.

Acest sistem complet de control este la indemana dumneavoastra - pentru a afla mai multe va rugam sa vizitati http://vtsgroup.ro/.
eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn