Despre VTS

Stiri

04.06.2012

Centrale de Tratare Aer N-TYPE – Un nou produs in oferta VTS

In iunie, compania VTS – lider in industria ventilatiei, a lansat un nou produs denumit Ventus N-TYPE. Avantajele principale ale noului produs includ livrarea imediata si pretul atractiv. Clientii vor aprecia, cu siguranta, soft-ul de selectie denumit NCAD.

Pana acum, VTS  a oferit clientilor din Polonia, Lituania, Letonia, Estonia, Kazahstan, Ukraina, Ungaria, Romania, Cehia si Slovacia urmatoarele produse : Centrale de Tratare Aer VENTUS,  Perdele de Aer DEFENDER si Aeroterme VOLCANO.
Noul produs VENTUS N-TYPE, sunt centrale de tratare aer tip Duct, structurate pe 4 marimi, acoperind plaje de debite incepand cu 2000mc/h pana la 8500mc/h. Oferta include functii de baza pentru tratarea aerului realizate de sectiuni individuale, dedicate.  Folosind acest principiu selectia lor este simpla si se adapteaza perfect cerintelor clientului.

Caracteristica esentiala a produsului este sistemul de carcasare NON-SKELETON- MONOCOQUE,  folosind sistemul sandwich, garantand carcasei rigiditate si durabilitate, in conditiile minimizarii puntilor termice si a fenomenului de condensare. 

eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn