Despre VTS

Stiri

12.03.2014

Calitate recunoscuta pe plan international - VTS PLANT nominalizat pentru concursul International de Calitate 2014!

VTS Plant , o companie care este o parte a Grupului VTS , a fost nominalizat pentru premiul international de calitate 2014 , care confirma calitatea inalta a produselor , serviciilor si proceselor de afaceri .

In conformitate cu strategia de "  Calitate si Inovatie ", VTS Group acorda o mare importanta pentru supravegherea calitatii in toate procesele desfasurate de companie. Nominalizarea VTS Plant pentru premiul international de calitate 2014 este sinonim cu gestionarea eficienta a companiei, in special procesul de Management al Calitatii si  confirma faptul ca activitatile sale concentrate pe managementul calitatii au castigat recunoastere internationala .

In prezent , Quality International 2014 este cel mai mare concurs dedicat calitatii in Polonia , care reuneste reprezentanti ai companiilor si institutiilor care opereaza pe teritoriul Poloniei in jurul ideii de QM . VTS Plant , care este garantul pentru fabricarea de calitate si functionarea sigura a dispozitivelor VTS Euroheat , are șansa de a castiga titlul in urmatoarele categorii: produse de calitate internationala, servicii de calitate internationala si comenzi de calitate internationala.

Speram ca decizia comisiei de atribuire a premiului, care este asteptata in septembrie 2014 , va permite VTS Plant sa se alature grupului de  companii de elita , pentru care politica de calitate este un model de afaceri practicat zi de zi, evident in fiecare etapa a procesul de productie si  logistica .

eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn