Despre VTS

Stiri

17.09.2014

ALEGE CALITATEA ADAPTATĂ NECESITĂŢILOR TALE VIITOARE

ALEGE CALITATEA ADAPTATĂ NECESITĂŢILOR TALE VIITOARE – O NOUĂ CAMPANIE DE SEZON A VTS EUROHEAT

În această toamnă şi iarna compania VTS, proprietara brandului VTS EUROHEAT, se axează pe calitatea adaptată necesităţilor tale viitoare. Cu originalul brand de erou- acest produs cheie aeroterma VOLCANO – comunică clienţilor săi că produsele sale au o calitate care se aseamănă unui războinic din viitor: indestructibil, mereu în gardă pentru a realiza operaţiuni satisfăcătoare, gata de a ajuta în orice situaţie şi – ceea ce este cel mai important – timpul pur şi simplu nu are niciun efect asupra sa. O campanie în cadrul canalelor ATL şi BTL care va fi lansată la mijlocul lui septembrie 2014.

 

Privind spre sezonul rece ce vine, VTS EUROHEAT a decis să prezinte calitatea produselor sale şi a proceselor sale de realizare folosind o creaţie bazată pe un brand de erou – transformerul VOLCANO. Un robot ce cuprinde elemente din aeroterma VOLCANO este sinonimul a ceea ce este cel mai important la acest produs: este demn de încredere, este gata de acţiune în orice situaţie şi îi pasă de confortul (termic al) operaţiunii. Este de asemenea un erou care este susţinut de liderul de piaţă care este invincibil în categoria sa.

Rolul eroului de brand este de a canaliza emoţiile dispersate printre produsele concurente şi – prin referirea la arhetipul de brand, acela de a fi un războinic / conducător – îndeplinindu-şi profunditatea. Prin întruchiparea transformerului VOLCANO dorim să spunem o poveste despre brand. Un brand care – de-a lungul anilor – a evoluat şi şi-a atins forma cea mai avansată – forma unui „robot din afara spaţiului” pentru care nicio misiune nu este imposibilă, aşa cum este şi cazul aerotermei noastre”, spune Karolina Różycka, EH Corporate Brand Manager.

‘Robotul nostru este de asemenea întruchiparea gândirii tehnologice inovatoare şi a curajului VTS’ de a dezvolta soluţii de pionierat – atât în ceea ce priveşte modelul de afaceri, cât şi în ceea ce priveşte produsele sau componentele produselor şi a comunicării de marketing care merge mult mai departe decât calea drumului bătătorit”, adaugă ea.


Campania va fi pan-europeană, şi va acoperi toate pieţele în care brandul VTS EUROHEAT a fost prezent până acum. Mijloacele de comunicare marketing gândite pentru a realiza campania includ, printre altele, numeroase materiale POS şi măsuri BTL: newslettere, bannere statice şi dinamice, prezentări multimedia, unelte ATL (advertoriale de presă) şi comunicări interne. Agenţia de creaţie Be7 a fost responsabilă de dezvoltarea de adaptarea creaţiei.

Campania va fi lansată la mijlocul lui septembrie şi va continua până la finele anului.

ALEGE CALITATEA ADAPTATĂ NECESITĂŢILOR TALE VIITOARE – O NOUĂ CAMPANIE DE SEZON A VTS EUROHEAT

eShop Ask&Buy Service Stiri Newsletter Facebook YouTube LinkedIn